Főoldal

Élmény és pihenés a családok termálfürdőjében Zala megye közepén 

Köszöntjük kedves látogatóinkat!

 

Önök a pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálstrand és Kemping honlapját böngészik. Ha élményre és pihenésre vágynak, akkor itt biztosan jó helyen járnak!

Termálfürdőnk lankás dombok ölében, Zala megye közepében, Zalaegerszeg és Nagykanizsa között félúton fekszik.

A pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálstrandon és Kempingben a család minden tagja kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogén-karbonátos gyógyhatású hévíz jótékony hatását.

A közel ezer négyzetméteres vízfelületű medencéinket 11900 éves termálvízzel töltjük! A fedett Maci medencében minden szombaton az éjszaki fürdőzés páratlan élményével várjuk vendégeinket.

Termálfürdőnk szomszédságában szálláslehetőséget is kínálunk. A 250 férőhelyes kempingünkben 60 lakókocsi-beállóval, egyedi víz-, villanycsatlakozással, mikrohullámú internet elérhetőséggel, büfés vendéglátóegységekkel, ingyenes parkolással állunk rendelkezésre.

Honlapunkon számos információt találnak rólunk. Először tegyenek velünk egy virtuális sétát a pihenés és kikapcsolódás fürdőjében! Aztán látogassanak el hozzánk személyesen is!

Bízunk benne, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt jelent majd Önöknek. Minőségi szolgáltatásainkkal szeretettel várjuk régi és új vendégeinket termálfürdőkben, ahol azért dolgozunk, hogy mindig viszontlássuk Önöket.

Legyenek mindig vendégeink!

Nyitva tartás szezonális !

Nyitás várható időpontja: jelenleg zárva

 

A termálstrand és a kemping eladóvá vállt és nem üzemel!

Megértésüket köszönjük 

 

 

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=lsG3M-VEyzAAqua Barbara Termálstrand és Kemping

https://www.youtube.com/watch?v=JoRsPXw5onQPusztaszentlászló

 

 

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark